Дългоочакваният финал дойде! Димитър Рачков и Мария Игнатова най-накрая признаха

...
Дългоочакваният финал дойде! Димитър Рачков и Мария Игнатова най-накрая признаха
Коментари Харесай

Нова версия: Мария зарязала Рачков заради мастит милионер от българо-турски произход

Дългоочакваният край пристигна! Димитър Рачков и Мария Игнатова най-сетне признаха за раздялата си, която неистово отричаха да се е състояла. Нисичкият артист е оставил половинката си, откакто схванал, че още веднъж има рога на главата си. Този път хубавицата излизала с предприемач от българо-турски генезис и даже се нанесла в дома му, написа „ Уикенд “. Рачков избра да заяви вестта с сбито писмо, като че ли става дума за държавно официално съобщение, а не за банална невярност. „ Това е първият ми и финален коментар в тази връзка и с него считам тематиката за завършена!”, гласи писмото на Рачков. Според наш източник, комика бил гневен от неподходящия за него процес на събитията.

От близо 2 години не стихват слуховете, че Мария и Митко са разграничени, само че двойката успяваше да тушира мълвата по разнообразни способи, най-често с изказването, че щастието обича тишината и те не желаят да излагат връзките си на показ. Да, но не.

Още преди Нова година Мария се изнесла от къщата на Рачков, връщайки се в остарялото си жилище в столичния квартал „ Лозенец”, което е благосъстоятелност на първия й брачен партньор Петко Димитров. Тристайния апартамент хубавицата дели със сина си Виктор и домашния им любим – хамстер. Съседи пък разказваха, че за целия интервал Рачков не е идвал нито един път в постройката.

Запознати с дългогодишната драма споделят, че Митко и Мария са скъсали в края на предходната година и двамата решили да не прекарват празниците дружно. Пътищата им се разделиха след серия скъсвания и събирания, само че опитите да стабилизират връзката си удариха на камък. Отлично осведомени източни се кълнат, че Митко се изморил да носи тежките рога, които Игнатова му поставя непрекъснато.

По доказана информация сега тя излизала с мастит милионер от българо-турски генезис, който се занимава с импорт на артикули у нас от южната ни съседка в изключително огромни количества. Това обаче не е първият мъж, с който Мария изневерява на Рачков. За 8-те им години връзка се е говорело, че тя редом е поддържала полови връзки както с един от най-известните и богати родни банкери, по този начин и с инак обвързания атлетичен цирков актьор Енчо Кирязов. Самият той недвусмислено загатна в изявление, че е излизал с русокоската.

Близки на Рачков описват, че около раздялата си с Мария той залинял и изпаднал в меланхолия. Дори работните задължения не можели да го разсеят и въпреки летния сезон депресията му се задълбочавала.

„ Връзката им се изчерпа от дълго време! Двамата обаче бяха изплашени, че възможната им разлъка би повлияла на кариерата им, защото са като дупе и гащи в телевизионни формати и това ще се отрази на приходите им”, обобщават техни близки.

Според източник, засегнат и гневен, Димитър Рачков изрично отказвал повече да застава до Мария. Той дори упорствал тя да бъде уволнена - в противоположен случай щял да си тръгне той. Продуцентът Маги Халваджиян не се поддал на ултиматума, само че краткотрайно Игнатова няма да се появява в „ Господари на ефира”. Тя ще води „ Х Фактор” тази есен дружно с Алекс Раева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР