Дългоочакваната песен на Бритни Спиърс и Елтън Джон бързо катери

...
Дългоочакваната песен на Бритни Спиърс и Елтън Джон бързо катери
Коментари Харесай

Бритни Спиърс и Елтън Джон пуснаха общата си песен

Дългоочакваната ария на Бритни Спиърс и Елтън Джон бързо катери класациите и в границите на часове набра милиони гледания. 

Излезе съвместната песен  " Hold Me Closer " на Бритни Спиърс и Елтън Джон. Това е денс кавър ремикс на две от песните на британския реализатор, „ Tiny Dancer “ и „ The One “, съобщи Евроком.
„ Hold Me Closer “ е първата ария на Бритни Спиърс от 2016 година Въпреки че през 2020 година в мрежата бяха пуснати композициите „ Swimming in the Stars “ и „ Matches “, дует с Backstreet Boys, това бяха неиздадени песни, записани по време на работата по албума „ Glory “ от 2016 година.

На 25 август, ден преди издаването, Спиърс призна, че се усеща " малко потресена " от завръщането си към музиката. Може би по тази причина е изтрила акаунта си в Instagram. В изявление за The Guardian Елтън Джон сподели, че певицата дълго време не е пускала песни от боязън, тъй като доста пъти е била излъчена. Затова той и останалите участници в записа „ са държали ръката й през целия развой, успокоявайки я, че всичко ще бъде наред “.

" Hold Me Closer " е продуциран от Cirkut и Andrew Watt. Cirkut към този момент си сътрудничи с Бритни Спиърс: дружно издават албумите Circus (2008), Femme Fatale (2011) и Britney Jean (2013). Уат е работил с доста звезди, в това число Джъстин Бийбър, Пост Малоун, Камила Кабело и даже Ози Озбърн.

Сингълът " Hold Me Closer " към този момент оглави класациите на iTunes в 32 страни, в това число Съединени американски щати и Англия. Елтън Джон има вяра, че в случай че песента е сполучлива, това ще даде повече убеденост на Спиърс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР