Дългоочакваната 2021 година е вече факт, както и първата работна

...
Дългоочакваната 2021 година е вече факт, както и първата работна
Коментари Харесай

Какво време да очакваме в първата работна седмица за 2021 година

Дългоочакваната 2021 година е към този момент факт, както и първата работна седмица от нея. Вярваме, че ще бъде освен по-успешна, само че по-спокойна година, само че времето сигурно ще се случва да ни изненадва със своите странности.

Първата работна седмица за годината ще бъде променлива. В първия понеделник за 2021 година времето ще е облачно, на доста места с превалявания от дъжд. Повишена възможност да са обилни по количество има в югозападната половина от страната, а в Североизточна България ще се задържи без превалявания. Дневните температури ще са от 5-6 градуса в северозападните региони, до към 15-16 градуса в югоизточните, оповестяват от Vesti.bg.

Виж още:

През нощта против вторник ще се появи вятър, а с него ще нахлуе малко по-студен въздух. Все още ще превалява в някои елементи на страната, само че ще е едва. Като цяло седмицата ще бъде с умерени температури, само че през уикенда се чака да бъда облачно и с валежи от дъжд и сняг.

Климатологът Симеон Матев показа пред " Събуди се ", че времето ще бъде по-топло при започване на януари, само че това не значи, че няма да имаме същинска зима. По думите му се чакат температури до минус 15 градуса. През първия месец на годината ще има и по-топли, само че и естествени за сезона дни, което е обнадеждаващо за останалата част на годината, която съгласно поверието се дефинира от времето през януари.

Виж още:

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР