Дългокраката Натали Трифонова може да се радва на зрителска любов,

...
Дългокраката Натали Трифонова може да се радва на зрителска любов,
Коментари Харесай

Колеги не понасят Натали Трифонова: Не спря да драпа нагоре по "втория начин"! Ай, сиктир!

Дългокраката Натали Трифонова може да се радва на зрителска обич, само че за сметка на това тези, които работят с нея и я харесват, се топят като мартенски сняг. И за голямо удивление на мнозина тези, които не я понасят, не са единствено дами, а и мъже.

Причината ли, че тя е ясна - непрестанното прокарване на някогашната синоптичка под дърво и камък и методите, по които се катери в йерархията. Знаем, че тя стартира от времето, а в този момент към този момент има рубрики, излъчвания, студиа, мнения, че и водеща на Нова година я сложиха...

Ако това беше подплатено с голям журналистически гений и изострен разум - евала щяхме да кажем, само че май не е по този начин. Източници от кухнята на Би Ти Ви разкриха, че болшинството от сътрудниците на Натали не я траят, тъй като била привикнала да получава всичко по " втория метод ".

" И не е въпросът единствено до това с кого си ляга, а цялостното й държание. Държи се нон-стоп като шантонерка, на мъжете се хили, лигави се, мяука им, а с дамите е дръпната. Ясно за какво. На работа ли е тук или да върти непрестанни флиртчета и свалки с всеки, който носи панталон?! Ай, сиктир, бе! Писнало ни е от евтините й номерца ", разясняват източниците.

Разбира се, в случай че питаме самата Натали, тя сигурно ще отхвърли всичко и ще съобщи, че просто й завиждат на визията и дължината на долните крака. Така че истината е някъде там, по средата...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР