Дългогодишното приятелство на Бен Афлек с колегата му актьор Мат

...
Дългогодишното приятелство на Бен Афлек с колегата му актьор Мат
Коментари Харесай

Забавният холивудски „любовен“ триъгълник между Бен Афлек, Мат Деймън и Крис Хемсуърт

Дългогодишното другарство на Бен Афлек с сътрудника му артист Мат Деймън е едно от най-документираните другарства в света. Това е толкоз дълго и добре познато житейско партньорство, че когато артистът стана Батман, почитателите незабавно започнаха да спрягат артиста от " Самоличността на Борн " за негов Робин. Но в този момент този романс се изправя пред малко предизвикателство, съгласно „ FandomWire “. Бен Афлек приветства Деймън, че на премиера е седнал до доста по-привлекателния и добре комплициран Крис Хемсуърт - нещо, което той няма да направи. По думите на самия Афлек той приветства дългогодишния си другар и помощник в " Добрият Уил Хънтинг " за смелостта да седне до някой доста по-млад и по-красив от него.

По-нататък той сподели, че Деймън е приказвал с него по отношение на своето решение да се реалокира в Австралия и единствените му опасения по отношение на преместването са били, че няма да вижда приятеля си толкоз постоянно, като дава на всички да схванат, че мненията му са просто доброжелателна задявка. Изглежда, че Бен Афлек изпитва единствено почитание към Крис Хемсуърт.

Хемсуърт и Мат Деймън се сприятелиха по време на фотосите на „ Догма “ и даже направиха дружно палачинки за публицист по време на изявление, което Хемсуърт назова най-романтичното изявление, което в миналото е давал. Бен Афлек може и да има обща банкова сметка с Деймън, само че Крис Хемсуърт е готвил в една и съща кухня за изявление, което може да провокира ревнивост у всеки.

Връзката на Афлек с Деймън е именита, като двамата са съавтори на наградения с " Оскар " филм " Добрият Уил Хънтинг ", в който вземат участие още Робин Уилямс („ Мисис Даутфайър “), Мини Драйвър („ Фантомът на операта “) и Стелан Скарсгард („ Отмъстителите “). Наскоро те получиха внимание, когато стана ясно, че имат обща банкова сметка, с цел да може всеки от тях да преживее сложните времена на гладуващия артист, и това стартира да трансформира метода, по който гледаме на мъжките другарства.

Докато Бен Афлек се бори обществено с пристрастяването си към алкохола паралелно с награждаваните си режисьорски планове като " Арго ", Деймън наподобява се е заел да наставлява артисти като Крис Хемсуърт.

Тази връзка дава визия и за това по какъв начин Мат Деймън се озова в " Тор: Рагнарок ", появявайки се в третия филм като театралната версия на Локи. Филмът беше смяна в курса на героя, като олекоти сюжетната му арка и добави малко комедия, с която Мат Деймън изненадващо започва при започване на кино лентата.

Изглежда, че Бен Афлек не може да каже нищо друго с изключение на хубави неща за Мат Деймън и Крис Хемсуърт, като суперзвездният артист е един от най-скромните в Холивуд. Освен това Хемсуърт не е като да изкарва филми на равнище " Оскар " като Афлек и Деймън с тазгодишния им общ филм " Air ", за който към този момент се шуми към " Оскар " -ите. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР