Дългогодишното приятелство между родената в Барбадос певица Риана и рапъра

...
Дългогодишното приятелство между родената в Барбадос певица Риана и рапъра
Коментари Харесай

Риана заряза гаджето милиардер и тръгна с рапъра ASAP Rocky

Дългогодишното другарство сред родената в Барбадос певица Риана и рапъра от Съединени американски щати Ей Ес Ей Пи Роки (ASAP Rocky) наподобява е прераснало в обич, написа уеб сайтът на сп. "Пийпъл ".

Изпълнителите, и двамата 32-годишни, са удостоверили връзката си, откакто през уикенда са били видяни на интимна вечеря в "Биатрис ин " в Ню Йорк, предава Българска телеграфна агенция.

За хипотетичен романс сред Риана и Ей Ес Ей Пи Роки, същинското име на който е Раким Майърс, се заприказва при започване на годината, само че източник от обкръжението на певицата тогава съобщи, че тя е необвързана след раздялата си с Хасан Джамийл. Връзката на Риана с милиардера продължи три години.

През юли певицата включи рапъра в акцията за козметичния си бранд "Скин Фенти ". Риана и Ей Ес Ей Пи Роки дадоха няколко взаимни изявленията, с цел да промотират съдействието си.

Певицата и рапърът са другари от много време. Ей Ес Ей Пи Роки беше подгряващ реализатор на концертите на Риана в Съединени американски щати от международното й турне "Diamonds World Tour " през 2013 година Рапърът попада и в парчето й "Cockiness ". През 2018 година двамата бяха видяни дружно на фешън шоу на "Луи Вюитон " в Париж, напомня изданието.

Сред предходните завоевания на Ей Ес Ей Пи Роки е супермоделът Кендъл Дженър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР