Дългогодишно ченге от Ню Йорк и Лонг Айлънд се опитва

...
Дългогодишно ченге от Ню Йорк и Лонг Айлънд се опитва
Коментари Харесай

Пенсионирано ченге от Ню Йорк стартира кръстоносен поход срещу психичното здраве на полицията на фона на спираловидна криза: „Живо доказателство“

Дългогодишно ченге от Ню Йорк и Лонг Айлънд се пробва да промени стигмата към психологичното здраве в полицията – и цитира себе си като „ живо доказателство “ че чиновниците могат да бъдат открити за проблемите си и да излязат по-добре от другата страна.

Бившият полицейски чиновник на полицията в Ню Йорк и окръг Насау Томи Шевлин в този момент служи като президент на Благотворителната асоциация на полицията в Насау и употребява както своята платформа, по този начин и личната си борба с депресията и пристрастяването, с цел да промени метода, по който се обръща внимание на психологичните болести в полицията.

„ Аз съм живото доказателство, че не си строшен вечно и не просто се възстановяваш и оцеляваш, ти в действителност можеш да процъфтяваш като мен “, сподели Шевлин пред The ​​Post.

Шевлин за първи път се причисли към полицията в Ню Йорк през 1998 година и откакто служи по улиците на града в продължение на седем години, се причисли към полицейското ръководство на окръг Насау, където патрулира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР