Дългогодишният вицепрезидент на Българския футболен съюз Йордан Лечков коментира ситуацията

...
Дългогодишният вицепрезидент на Българския футболен съюз Йордан Лечков коментира ситуацията
Коментари Харесай

Лечков пред телевизията на Слави: Бербатов няма опит, не знам за мениджърски интереси в националния отбор

Дългогодишният вицепрезидент на Българския футболен съюз Йордан Лечков разяснява обстановката в националния тим, както и други тематики, в които неговото име постоянно е замесвано.
Лечков разгласи, че ще признае дали има мениджърски ползи в избора на играчи от националния селекционер и какво чака от Ясен Петров.
 Лечков разяснява в присъщ жанр освобождението си от БФС Лечков разяснява в присъщ жанр освобождението си от БФС
Преди по-малко от час излезе информацията, че Йордан Лечков към този момент не е вицепрезидент на БФС. На днешното съвещание на Изпълкома останали...
Бившият кмет на Сливен разяснява още
" Ще бъда внимателен и преди първия мач на Ясен Петров ще кажа дали в националния тим има мениджърски ползи. Ще видя листата с повиквателните и ще проучвам. Ето, споделям го. Досега не ми е направило усещане в националния тим да има мениджърски ползи и да се оказва напън върху треньора.
Х ристо Стоичков е споделил, че му е оказван напън да уреди мач на националния тим? Не знам, питайте Стоичков за това нещо . За 10 години какъв брой души се извъртяха, казвал съм към този момент, че единствено ги харчим - треньор след треньор. Петев в този момент пое Босна, нали беше и отпред на България. И? Какво реализира?
Стига сте ме упреквали, че поради мен са си тръгнали Бербатов и Ивелин Попов! Защо поради мен? Какво съм споделил? След всеки мач съм давал мнението си за самия мач. Казвал съм това, което сте видели и вие. Трите коня не бяха ли водещите в националния тим? Бяха, нали? Е, като са били, нали тъкмо те трябваше да поведат тима към победи, към класирания.
 Документ демонстрира отхвърли на Лечков от шефското място в БФС, той отхвърля Документ демонстрира отхвърли на Лечков от шефското място в БФС, той отхвърля
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е подписал документ, съгласно който се отхвърля да поеме функционалностите на краткотрайно изпълняващ длъжността...
Едно време нас не са ли ни подлагали на критика при крах? Ще си разреша за първи път да разясня думи на Бербатов. Той нали сподели, че може да пристигна да ни оправи футбола. Е, хайде, потърсете го в този момент.
Бербатов няма нужния опит. Боби Михайлов беше пет години вицепрезидент на Батето преди да стане президент . Това е доста значимо. Аз настоявам, че оставката на Боби е нелигитимно подадена и нелигитимно призната. Той още е президент на футболния съюз. Потърсете го и го питайте. Дали имаше напън, с цел да подаде оставка? Абсолютно. Аз също не съм подавал оставка, подписах се под присъствен протокол. Не желая да се връщам на това.
В Сливен вложих мои пари - от бизнеса и персонални спестявания. И къде е Сливен в този момент? Няма го, банкрутира. А знаете ли за какво банкрутира? Натиснаха данъчните да не ми признаят парите, които вложих във футболния клуб като разход. И Сливен завърши. Срещу мен имаше шест правосъдни каузи, за всички бях оневинен ", сподели нощес Лечков в 7/8 TV.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР