Дългогодишният треньор на Конър Макгрегър - Джон Кавана разкри вариантите

...
Дългогодишният треньор на Конър Макгрегър - Джон Кавана разкри вариантите
Коментари Харесай

Три са вариантите за следващ съперник на Конър

Дългогодишният треньор на Конър Макгрегър - Джон Кавана разкри разновидностите за противник на своята звезда. В момента "The Notorious " се възвръща от счупването на своя крайник в трилогията с Дъстин Порие през юли тази година. Ако всичко върви по проект, би трябвало Конър да се завърне в средата на идната година.

Кавана твърди, че Макгрегър обича ММА и не стопира да приказва за купата в лека категория. Бившият двоен първенец желае още веднъж да се качи на върха и ще се завърне за златото. В изявление за Ариел Хелуани, Кавана показа: „ Трилогията с Нейт Диас е доста, доста изкушаваща. Това е борба, която ми дава кошмари. Такава борба несъмнено е забавна. Също по този начин и Тони Фъргюсън е борба, която по този начин и не се случи. Мисля, че Фъргюсън има какво още да предложи. Той е доста ексцентричен страйкър и граплър “.

„ Конър към момента обича играта. Той обича ММА. Макгрегър ще се завърне за купата. Тази категория е цялостна с убийци. Битка против Ислам Махачев би била страхотна по доста явни аргументи. Нямам самообладание видя Конър обратно”, съобщи треньорът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР