Дългогодишният шеф на КТ Подкрепа“ Димитър Манолов, който наследи д-р

...
Дългогодишният шеф на КТ Подкрепа“ Димитър Манолов, който наследи д-р
Коментари Харесай

Любовницата на шефа на КТ „Подкрепа“ се настани удобно в министерство

Дългогодишният началник на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов, който наследи доктор Константин Тренчев, в действителност се бори със зъби и нокти за работното място на всеки, изключително в случай че става въпрос за засукана русокоска, към която съгласно мълвата не е апатичен от много години насам.

 

65-годишният Манолов, който е първа писта на митингите с политически привкус, има положителни другари, които са се погрижили доста близката до сърцето му Деница Колинс да бъде назначена в Министерството на стопанската система, настояват осведомени.

Според хора от там русата кокона най-изненадващо е заела шефската позиция шеф на отдел Руска федерация, страни от Оперативно-наблюдателно дело и Грузия във ведомството.

 

 

Нейни сътрудници са безапелационни, че тя е пристигнала там по втория метод през 2020г., под управлението на министър Лъчезар Борисов. От тогава до в този момент тя е несменяема, само че не се е и набивала на очи.

Лека-полека „ калинките “ стават ясни, както с количествата несвършена работа, по този начин и с връзките, които са ги докарали.

Деница Колинс не криела пред сътрудниците си, че има доста близки връзки с „ Митко ” и съвсем всеки ден се срещала с него. ” Заради работното място на дамата Димитър Манолов очевидно е поел ангажимент да връща услуги. Според осведомени със синдикалния бизнес се оправя сполучливо.

Инфо: Уикенд

Тагове: КТ Подкрепа синдикалист Димитър Манолов д-р Константин Тренчев Деница Колинс калинки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР