Дългогодишният съотборник на Лука Модрич в националния тим на Хърватия

...
Дългогодишният съотборник на Лука Модрич в националния тим на Хърватия
Коментари Харесай

Модрич може да играе страхотно още поне три сезона, смята Ракитич

Дългогодишният съотборник на Лука Модрич в националния отбор на Хърватия Иван Ракитич похвали халфа на Реал Мадрид и се надява той да остане в клуба столицата.

" Някой ден той ще се пенсионира или ще напусне Реал Мадрид, само че всички можем да се съгласим, че моментът не е в този момент. Да забележим какво решение ще вземе управлението на Реал Мадрид и неговия президент Флорентино Перес. Просто би трябвало да се вслушате в думите на (неговия съотборник - б.ред.) Родриго: оня ден той сподели, че Лука е моторът, който ги движи напред. Съгласен съм, че всички изпитват голям почит към Модрич. Той е като огледало на хърватския футбол: всички виждаме себе си отразени в това, което прави. Надявам се той и Реал Мадрид да решат да останат дружно, с цел да можем да се насладим на неговия футбол в Испания. Модрич може да играе страховит футбол най-малко още три сезона ", съобщи Ракитич, представен от вестник “Ас ”.

Договорът на 37-годишния Модрич с Реал Мадрид изтича през идното лято, като той е в клуба от 2012 година. Модрич обаче към този момент няколко пъти даде да се разбере, че ще остане на “Бернабеу ”.

Иначе сега Иван Ракитич кара своя втори интервал в Севиля, откакто сред 2014 и 2020 година носи екипа на Барселона. Той към този момент се отхвърли от националния тим, въпреки да е с две години по-млад от Модрич, който към момента не го е направил.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР