Дългогодишният председател на общинската структура на Гоце Делчев Сайди Чолак

...
Дългогодишният председател на общинската структура на Гоце Делчев Сайди Чолак
Коментари Харесай

Детронираха дългогодишния председател на ДПС Гоце Делчев Сайди Чолак! Младежите сложиха край на управлението му, ето кой е новият

Дългогодишният ръководител на общинската конструкция на Гоце Делчев Сайди Чолак е свален от поста, това се случи на извършената през вчерашния ден общинска конференция на Движение за права и свободи. Обединение на младежката конструкция на партията, докара до непредвидената рокада. На мястото на Чолак е определен Шабан Хаджиоли, който е управител на известна в региона компания. Той завоюва избора с гласовете на 53 от делегатите, а за Чолак гласоподаваха 17 присъстващи.

Чолак ръководи Движение за права и свободи Гоце Делчев от 2012 година, като бе преизбиран с единогласие години наред. Той е някогашен кмет на село Брезница, откъдето е и новият водач. Чолак е общински консултант, ръководител на групата съветници в локалния общински съвет.

Новият водач се употребява с положително име и престиж в структурата на Движение за права и свободи, откъдето са уверени, че с новия лидер Движение за права и свободи ще затвърди позициите си на водеща политическа мощ в региона.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР