Дългогодишният председател на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет

...
Дългогодишният председател на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет
Коментари Харесай

Малина Едрева подаде оставка като председател на групата на ГЕРБ в СОС

Дългогодишният ръководител на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет (СОС) Малина Едрева подаде оставка.

" Приятели, след близо 15 години ръководител на политическата група на ГЕРБ в Столичния общински съвет съм уверена, че е редно нов човек да поеме управлението и да води работата в виновните месеци пред нас до идните локални избори през 2023 година ", разгласи Едрева в профила си във Facebook.


По думите ѝ партия ГЕРБ постоянно е давала опция за включване и възобновяване, което съответствува изцяло с убеждението ѝ, че партиите би трябвало да знаят и да могат да се обновяват.

“Демократичните полезности изискват това. Не единствено поради хората, само че и поради концепциите. През 2007 година дилемите пред нас бяха радикално разнообразни от тези, които през днешния ден стоят пред града ни”, показва Едрева.

" Благодаря за дългогодишната поддръжка и доверие, оказани ми от господин Бойко Борисов, госпожа Йорданка Фандъкова, моите сътрудници и съидейници. Ще продължа да работя с всички сили и като ръководител на комисията по Образование и просвета, както и без значение къде съм - за достойното показване на партия ГЕРБ в демократичните процеси в България ", добавя Едрева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР