Дългогодишният председател на фен клуба на Миньор Перник - Петър

...
Дългогодишният председател на фен клуба на Миньор Перник - Петър
Коментари Харесай

Пешо Буферо вече не е лидер на агитката на Миньор

Дългогодишният ръководител на почитател клуба на Миньор Перник - Петър Илиев, прочут с прозвището Пешо Буферо, разгласи, напуща поста. За решението си той осведоми посредством обществените мрежи.

" Привет на всички Миньорци и другари, които ме почитат след 35 години с агитката и 16 години отпред на почитател клуба. Считано от 2 септември депозирам оставка като ръководител на Фен Клуб Миньор Перник, зато усещам виновност, че шест години тъпчем на едно място и нещата не вървят и ще трябват промени освен при нас, еновете, само че и във футболния клуб. Оставам си редови почитател и в случай че мога с нещо, ще оказвам помощ, в случай че има потребност. Бъдете живи и здрави. За мен беше чест да съм с агитката толкоз години! Само Миньор! ", е написал Буферо.
Името му нашумя в народен мащаб епичния мач против Хебър в Пазарджик. Тогава Буферо създаде няколко изстрела с римска свещ против нахлулите в бранша за посетители почитатели на домакините и рани Янко Янков от Пазарджик. За постъпката му в Перник даже беше написан стих.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР