Дългогодишният правоспособен билкар Георги Андонов е и член на Съюза

...
Дългогодишният правоспособен билкар Георги Андонов е и член на Съюза
Коментари Харесай

Билкар създаде мехлем с отличен ефект при шипове и болки в ставите

Дългогодишният дееспособен билкар Георги Андонов е и член на Съюза на билкарите в България.

 

Хората постоянно се обръщат към него с редица недоволства.

 

Щастлив е, че след дълги години твърдоглав труд е съумял да сътвори лечебно мазило, оказващо удобен резултат при болки в кръста, коленете, раменната област, шипове и отоци. Във въпросното мазило се съдържа зехтин, конопено масло, скотски мазнини, календулин, специфична смес, както и още редица други съставки.

 

Лечителят споделя, че до това мазило прибягват най-вече хора, работили тежък физически труд, които към днешна дата към този момент са на напреднала възраст и несъмнено болежките са се трансформирали в неизменима част от всекидневието им. Твърди, че всички, които са употребили мазилото, са във екстаз. Той самият също нерядко прибягва до него, когато усети някакъв дискомфорт и твърди, че в действителност има чудесно деяние.

 

В умозаключение показва, че човек в никакъв случай не би трябвало да се отчайва, каквато и да е болежката, а да търси лек. С него даже и хората на напреднала възраст ще могат да живеят пълноценно, вместо да унива.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Георги Андонов билкар Съюз на билкарите болки в кръста болки в коленете болки в раменната област шипове отоци болки в ставите
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР