Дългогодишният, но вече бивш треньор на Рафаел Надал - Тони,

...
Дългогодишният, но вече бивш треньор на Рафаел Надал - Тони,
Коментари Харесай

Тони Надал с интересен коментар за Рафа

Дългогодишният, само че към този момент някогашен треньор на Рафаел Надал - Тони, направи любопитен коментар за своя ученик, който е и негов племенник. Според Тони Надал Рафа е можел да има повече от 18 мейджър трофеи към днешна дата, в случай че не е бил пропуснал поради травми 15 шампионата от “Големия шлем”. Испанецът към този момент е единствено на 2 мейджър трофея зад швейцареца Роджър Федерер, който с купата си на Australian Open през 2018 година закръгли върха си на 20.

“Той има 18 трофеи, макар че е пропуснал 15 шампионата от “Големия шлем”. Ако той беше спечелил някои от тези 15 шампионата, в този момент щяхме да приказваме по друг начин”, показа, представен от thenational.ae”, чичо Тони.

Тони Надал показа още, че Рафаел има огромен късмет да завоюва “Уимбълдън” за трети път в кариерата си тази година. “Докато си приказвах с него през днешния ден (вчера - б.р.), му споделих: “Тази година имаш опция да спечелиш още веднъж “Уимбълдън”. Миналата година той беше доста близо, имаше действителен късмет да завоюва и желая да се надявам, че тази година това ще бъде допустимо.

Зная, че там ще са Федерер, Джокович, Доминик (Тийм - б.р.), още доста положителни играчи, само че мисля, че Рафаел има късмет, тъй като е невероятно да работиш добре без убеденост. Така че той би трябвало да мисли, че е възможно”, разяснява Тони Надал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР