Дългогодишният лидер на ДПС в Петрич чаровната Атушка Маркова и

...
Дългогодишният лидер на ДПС в Петрич чаровната Атушка Маркова и
Коментари Харесай

В Struma. com! След години любов! Чаровната ДПС активистка от Петрич Атушка Маркова и любимият и М. Китанов се ожениха тайно в с. Кулата и заминаха за Виетнам

Дългогодишният водач на Движение за права и свободи в Петрич чаровната Атушка Маркова и някогашният митничар Марин Китанов, които с години бяха неразривно свързани в огромна обич, към този момент са семейство, научи Първо Struma. com.

Преди дни двамата се оженили на загадка гала в село Кулата, подписали брак в локалното кметство и неотложно отпътували за Виетнам, където Атушка стартира работа в посолството ни в Ханой. Някои споделят, че тя ще е консул, други настояват, че ще работи в посолството, а брачният партньор и Марин Китанов я съпровожда, с цел да опознае ситуацията, и в случай че му хареса да остане.

В последните години Анушка работеше във Външно министерство, само че нито за момент не скъса връзката с Петрич и Сандански, чийто водач на придвижването за права и свободи е. Изключително напориста и атрактивна Атушка Маркова се бори за съществуването на структурите на Движение за права и свободи в южния град и от началото на политическата си кариера си сътвори име на желязната лейди в партията.

С Марин Китанов, който доби известност, около аферата " Пътни такси " и 20-те подсъдими на Кулата са двойка от доста години, откакто Маркова приключи брака си със брачна половинка си Ал. Марков, от който има огромен наследник. В живота им като влюбени имаше доста стихии и неволи, само че любовта им оцеля и се увенча с брак. Очаквайте детайлности, какво тъкмо ще работи във Виетнам Атушка Маркова.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР