Дългогодишният коментатор на UFC Джо Роган вярва, че Тони Фъргюсън

...
Дългогодишният коментатор на UFC Джо Роган вярва, че Тони Фъргюсън
Коментари Харесай

Джо Рогън коментира опасностите, които Фъргюсън представлява за Хабиб

Дългогодишният коментатор на UFC Джо Роган има вяра, че Тони Фъргюсън ще съставлява най-голямата опасност за Хабиб Нурмагомедов до момента.

На 18 април Нурмагомедов ще пази своя златен пояс в леката категория на UFC против Тони Фъргюсън. Планира се това да бъде главната среща за UFC 249 в Бруклин, Ню Йорк. Това ще бъде третата отбрана на купата за дагестанския герой.
View this post on Instagram
“LessTalk x MoarWalk” Champ Shit Only™ # Back2Basics # IsItTuesdayYet

A post shared by @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt) on Feb 6, 2020 at 6:48pm PST
В ново издание от подкаста на Рогън, той изясни за какво съгласно него единствено след няколко месеца Нурмагомедов ще има пред себе си толкоз съществено предизвикателство.

„ Мисля, че Хабиб против Тони е най-трудната борба в кариерата на Хабиб. Наистина имам вяра в това. Мисля, че Тони Фъргюсън е призрачен сън за всеки, изключително сега. Когато гледате багра му с Антъни Петис и когато видяхме по какъв начин той разруши Доналд Серони, видяхме на какво е кадърен. Мисля, че Тони Фъргюсън е най-страшният човек, който се бие в тази дивизия. Не се уморява и има тухли за ръце.” споделя едно от лицата на UFC.
Роган продължи с това, че президентът на UFC Дейна Уайт би постъпил мъдро, в случай че не дава обещание нищо на никого преди да види по какъв начин ще се развие този дуел.

„ Тони е чудноват човек. Има нещо в него, той не е естествен. Той не е естествен човек. Той е екстравагантен, само че по положителния метод, изключително когато става въпрос за войник “, продължи Роган. „ Двамата дружно - Хабиб и Тони, това е епична борба. Но нямаше да върша никакви проекти, в случай че бях Дейна. И двамата могат да завоюват този дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР