Дългогодишният кадър и собственик по документи на свързвания с депутата

...
Дългогодишният кадър и собственик по документи на свързвания с депутата
Коментари Харесай

Човекът на "Канал 3" смени Вяра Анкова в управлението на "Нова телевизия"

Дългогодишният кадър и притежател по документи на свързвания с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски " Канал 3 " Ива Стоянова става шеф на " Нова телевизия ". През декември тя оглави дирекция " Информация " в медиата, а в този момент заема мястото на Вяра Анкова. Това заяви пресслужбата на медиата в сряда (5 февруари) по здрач.

Стоянова ще ръководи малкия екран дружно с Николай Андреев, който до момента делеше тази отговорност с Анкова.

Самата Анкова излиза от оперативното управление

Тя е определена за зам.-председател на съвета на шефовете на сдружението - притежател на малкия екран " Адванс Медиа Груп " на братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Преди да получи позиция в " Нова " Ива Стоянова в продължение на пет години е била притежател (по документи), шеф и програмен шеф на свързвания с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски " Канал 3 ". Според формалното известие пред декември като общоприет шеф " Информация " тя трябваше да работи за увеличение на аудиторния дял на осведомителните и публицистични формати и да управлява плановете на новинарския екип.

Оперативно новините се управляват от Миляна Велева

която е била началник на новините и във финансираната от банкрутиралата КТБ телевизия ТВ7 откакто Николай Бареков напусна, а също и в Канал 3.

Каква е журналистическата кариера на Ива Стоянова четете тук.

В малкия екран върви промяна на фрагментите. Тези дни разгласи, че напуща, водещата Лора Крумов, преди този момент беше освободен режисьорът Валдес Радев, който е доста известен в обществените мрежи с шаржове на властта. През предходната година малкия екран напуснаха известните публицисти, част от проверяващия ѝ екип - Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Марин Николов.

След като през 2017 година мандатът й като общоприет шеф на Българска национална телевизия изтече, Вяра Анкова се реалокира в Нова телевизия, където отговаряше за новините. След като медиата беше добита от Кирил и Георги Домусчиеви през април 2019 година тя беше издигната за изпълнителен шеф.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР