Дългогодишният главен архитект на Община Бургас Веселина Илиева напуска, твърди

...
Дългогодишният главен архитект на Община Бургас Веселина Илиева напуска, твърди
Коментари Харесай

Рокади по високите етажи в Община Бургас

Дългогодишният основен проектант на Община Бургас Веселина Илиева напуща, твърди Флагман.бг, като се базира на извънредно сигурен източник.

Веселина Илиева излиза в пенсия, откакто заемаше един от най-високите постове в общинската администрация в последните 15 години.

Преди да заеме поста основен проектант на община Бургас, натрупа професионален опит на разнообразни позиции – като гл. специалист ТСУ, гл. експерт ТСУ и жп надзор, ръководител на АХС, ръководител на архитектурно-художествено одобрение на планове. Работила е в Тeриториална проектантска организация – Бургас, община Созопол и Институт по корабостроене.

Досегашният основен проектант бе в основата на всички огромни планове на Бургас в последното десетилетие и даде своя принос за значителната смяна на града.

По информация на изданието Община Бургас ще организира конкурс за избор на нов основен проектант. Заложени са извънредно високи критерии и от наследника на Веселина Илиева ще се желае да е визионер с явен взор за бъдещето развиване на общината.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР