Дългогодишният директор на Айова, който рискува живота си, за да

...
Дългогодишният директор на Айова, който рискува живота си, за да
Коментари Харесай

Опечалени изпълниха църквата, за да почетат директора на Айова, който рискува живота си, за да спаси деца при стрелба в училище

Дългогодишният шеф на Айова, който рискува живота си, с цел да избави възпитаници по време на пукотевица по-рано този месец, беше запомнен в събота освен с героичните си дейности, които ден, само че за безусловната обич и съчувствие, което сподели на фамилията и учениците си през годините си в гимназията Пери.

Опечалени извършиха Лутеранската черква на вярата в Западен Де Мойн, малко над 30 благи (48 километра) от където Дан Марбъргър е работил от 1995 година и е бил шеф от 1997 година Той умря на 14 януари в болничното заведение 10 дни след стрелбата.

56-годишният Марбургер беше тежко ранен по време на нападението на 4 януари, което стартира в кафенето на общото приблизително и гимназиално учебно заведение, до момента в който учениците се събираха за закуска преди час. При стрелбата е погубен 11-годишен шестокласник, а други шестима са ранени. 17-годишният възпитаник, който откри огън, също умря от самонараняване.

Разследващите споделиха след стрелбата, че Марбургер „ е работил самоотвержено и се е изложил на о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР