Дългогодишният Давид де Хеа обяви в социалните мрежи, че напуска

...
Дългогодишният Давид де Хеа обяви в социалните мрежи, че напуска
Коментари Харесай

Давид де Хеа обяви, че напуска Манчестър Юнайтед

Дългогодишният Давид де Хеа разгласи в обществените мрежи, че напуща клуба. Испанецът прекара 12 сезона на „ Олд Трафорд “, в които беше корав титуляр. Той изигра общо 545 мача за алените дяволи. Неговият контракт с клуба изтече на 30 юни и до нов подобен не се стигна.

„ Искам да изпратя прощално писмо до всички последователи на Манчестър Юнайтед. Бих желал да изразя своята непоколебима признателност и благодарност за любовта от последните 12 години. Постигнахме доста, откогато моят безценен сър Алекс Фъргюсън ме докара в този клуб. Изпитвах невероятна горделивост всякога, когато обличах тази фланелка, с цел да повеждам отбраната на тима, да съставлявам тази институция – най-големия клуб в света. Това беше чест, която се оказва единствено на няколко футболисти в света. Периодът ми тук беше паметен и сполучлив. Когато напуснах Мадрид, не мислех, че ще реализираме това, което направихме дружно. Сега е подобаващият миг да подхваща ново предизвикателство и да попадна още веднъж в нова среда. Манчестър постоянно ще бъде в сърцето ми, Манчестър ме е оформил и в никакъв случай няма да ме напусне “, написа Давид де Хеа.

От Манчестър Юнайтед също потвърдиха напускането на Де Хеа. По всяка евентуално испанецът ще бъде сменен от вратаря на Интер Андре Онана.

Де Хеа пристигна на „ Олд Трафорд “. Той завоюва Лига Европа, Висшата лига, ФА Къп, както и два пъти купата на Лигата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР