Дългогодишният член на Управителния съвет на Българска федерация волейбол -

...
Дългогодишният член на Управителния съвет на Българска федерация волейбол -
Коментари Харесай

Борислав Кьосев не изключва да се кандидатира за президент на БФВ

Дългогодишният член на Управителния съвет на Българска федерация волейбол - Борислав Кьосев, съобщи, че обмисля да подаде кандидатурата си за президент на централата. За сходен ход оповести различен претендент за началник на този спорт у нас - Любомир Ганев, който бе повдигнат от опозицията на актуалното ръководство.

Преди дни Любо Ганев беше безапелационен, че досегашният президент Данчо Лазаров няма да изиска нов мандат, а ще се отдръпна за сметка на някои от доближените му.

"Аз съм Боре Кьосев – не съм Данчо Лазаров, не съм Любо Ганев. Ако би трябвало и счете, че е хубаво за обществеността, е обикновено да си подам кандидатурата, като Любо Ганев. Какво да ми пречи? Занимавам се с бизнес, запознат съм връзки, нямам проблем с хората. Ако преценява, имам сили и хората ", показа Кьосев.

Той също е на мнение, че Лазаров няма да продължи да управлява БФВ и ще бъде сменен след привикване на Конгрес през януари 2020 година.

"Говорил съм с Данчо Лазаров. Каза, че се е изчерпал, няма да тръгне да навреди на волейбола. Въпросът е по какъв начин ще се случи това. Мисля, че в близко бъдеще би трябвало да се седнат на едни договаряния с господин Лазаров, тъй като аз, и да се кандидатирам за президент дружно с Любо Ганев, това е чисто демократично. На мен ми се обаждат хора и ми споделят: "Господин Кьосев, апелирам ви, кандидатирайте се, тъй като считаме, че вие сте една обединителна фигура, която може да обединиш и опозицията и настоящето управление ", описа още той./bgvolleyball

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР