Дългогодишният активист на БСП Атанас Василев, който е и бивш

...
Дългогодишният активист на БСП Атанас Василев, който е и бивш
Коментари Харесай

БСП натири бившия кмет на Хасково от редиците си, без да го уведоми

Дългогодишният деятел на Българска социалистическа партия Атанас Василев, който е и някогашен кмет на Хасково, е изключен от партията. Решението за това е взето на съвещание на националния съвет, удостовери за Haskovo.net регионалният координатор на социалистите в Хасково Емилия Масларова.

„ Има за това решение на националния съвет. Аз не присъствах на него, заради персонални аргументи и поради това не мога да дам детайлности. “, съобщи Масларова.

Оказа се, че Атанас Василев не е известен публично за изключването си от съпартийците си. Той уточни, че информацията е стигнала до него от изявления в национални медии и направил публично питане. Според изявленията причина за изключването на Василев е присъдата му за шофиране в нетрезво положение. След подписано съглашение с прокуратурата социалистът получи 4 м. условна присъда с изпитателен период от 4 година и отнемане от право да ръководи автомобил за идващите 7 м., което беше утвърдено от Районния съд в Хасково.

Атанас Василев има близо 30 година участие в Българска социалистическа партия. Последно беше началник на общинската организация на Българска социалистическа партия в Хасково,
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР