Дългогодишният агент на Майкъл Джордан - Дейвид Фолк, отправи послание

...
Дългогодишният агент на Майкъл Джордан - Дейвид Фолк, отправи послание
Коментари Харесай

Агентът на Джордан: Майк щеше да вкарва по 60 точки днес с това ниво на защита

Дългогодишният сътрудник на Майкъл Джордан - Дейвид Фолк, насочи обръщение към хората, които си мислят, че Въздушния не е имал конкуренция през 80-те и 90-те години на 20. век. Фолк изрази съмненията си към баскетбола оттатък океана в днешни времена, като съобщи, че легендата на Чикаго Булс би бележил по 60 точки приблизително на мач с днешната " мека " отбрана.

" Ако Майкъл играеше в днешно време с това равнище на отбрана в НБА, то считам, че той щеше да бележи по 60 точки приблизително, стреляйки 75% от полето. Разликата е, че всичко е друго, тъкмо по тази причина не можем да съпоставяме баскетболисти от разнообразни ери. Все отново, съгласно мен играчът, който най-вече се приближава до стила на Джордан, е Коби Брайънт. Неговата активност, атлетичност и гневното му предпочитание да побеждава. И сходно на Майкъл, той игра в един тим през цялата си кариера, в случай че изключим интервала му във Вашингтон ", показа сътрудникът на Ем Джей.

" I don't think the depth of talent today is nearly as deep as it was in Michael's era "

Michael Jordan's Agent David Falk explains why you can't compare Michael Jordan to today's players
— SiriusXM NBA Radio (@SiriusXMNBA)
" Питал съм Джордан доста пъти дали е желал да играе дружно с Бърд и Меджик. Всеки път той те поглежда в очите и ти декларира, че няма късмет това да се случи. Казваше: " Уважавах тези момчета, само че желаех да им ритвам задниците всяка вечер ", споделя още Фолк за характера на шесткратния първенец.

Той добави, че баскетболът отпреди към 30 години е бил доста по-звезден от днешния. " В днешно време не мисля, че има чак толкоз надарени баскетболисти, колкото имаше по времето на Майкъл. Ако ме попитате какъв брой суперзвезди има сега в НБА, ще ви отговоря, че са четири или пет. В ерата на Майкъл имаше към 25 суперзвезди "
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР