Дългогодишните приятелски и професионални взаимоотношения между собственика на Ботев (Пловдив)

...
Дългогодишните приятелски и професионални взаимоотношения между собственика на Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

Дългодишно приятелство със Зингаревич спасявало поста на Валентич засега

Дългогодишните другарски и професионални взаимоотношения сред притежателя на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич и треньора Азрудин Валентич са главната причина босненският експерт към момента да е отпред на канарчетата.

Руският предприемач стои твърдо зад наставника и не желае и да чува за вероятно негово овакантяване, оповестява " Тема Спорт ".

При провали в реванша от Лигата на конференциите против АПОЕЛ Никозия в четвъртък и гостуването на Локомотив София в неделя, обаче Валентин самичък ще хвърли своята оставка и ще си тръгне от Коматево.
 Ботев (Пловдив) потегля към Кипър през днешния ден
Ботев (Пловдив) потегля към Кипър през днешния ден

" Канарчетата " ще отлетят за островната страна от летище " Пловдив "

За две години и половина босненецът изведе отбора от борбата за изпадане до първи бронзови медали от сезон 1994/95 насам. Освен това с него отпред Ботев стигна до първа победа на " Герена " от 31 години.

От началото на календарната година обаче канарчетата по този начин и не съумяват да напипат ритъма, като изиграха голям брой слаби срещи, въпреки че в последна сметка приключиха на трета позиция. През новата акция нещата наподобяват пагубно, като тимът записа 3 загуби от 3 мача в шампионата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР