Дългогодишната звезда на Холивуд Лиъм Нийсън сподели няколко думи за

...
Дългогодишната звезда на Холивуд Лиъм Нийсън сподели няколко думи за
Коментари Харесай

Лиъм Нийсън за Макгрегър: Малък леприкон, който дава лошо име на Ирландия

Дългогодишната звезда на Холивуд Лиъм Нийсън показа няколко думи за UFC и най-известната им звезда, съобщи mma.bg.

Нийсън, най-известен с ролята си в " Списъка на Шиндлер ", както и с трилър като " Твърде персонално ", се радва на напредък в кариерата си като екшън воин през последното десетилетие. Ролите на Нийсън в " Твърде персонално " и паметни шлагери като " The Gray " го трансфораха в любим на почитателите през последните години.

Според Лиъм Нийсън спорните лудории на Конър Макгрегър показват зле Ирландия. Преди време Макгрегър беше любим на хората в родината си, само че много хора в Ирландия му обърнаха тил, откакто той не спря да си основава проблеми със закона.

Нийсън, една от най-известните и разпознаваеми звезди на своето потомство, произлизащи от Ирландия, не е почитател на своя съотечественик.

    " UFC не мога да ги претърпявам. Това за мен е като пердах в бара. Знам, че практикуващите няма да се съгласят. Защо просто не вземат бутилка бира и не ударят другия в главата? Това е идващият стадий от UFC. Мразя го.

   Този дребен леприкон Конър Макгрегър, той дава неприятно име на Ирландия. Знам, че е във форма и му се удивлявам за това. Но не мога да го понеса ", показа Нийсън за UFC и Макгрегър.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР