Дългогодишната военна репортерка на бТВ Габриела Наплатанова-Русева е новият член

...
Дългогодишната военна репортерка на бТВ Габриела Наплатанова-Русева е новият член
Коментари Харесай

Президентът назначи в СЕМ Габриела Наплатанова от бТВ 

Дългогодишната военна кореспондентка на бТВ Габриела Наплатанова-Русева е новият член на Съвета за електронни медии (СЕМ) от квотатата на президента Румен Радев, оповестиха от прессекретариата на президента в понеделник. Тя ще заеме мястото на някогашната водеща от Българска национална телевизия Бетина Жотева, която беше назначена в съвета от президента Росен Плевнелиев.

Миналата седмица в медийния регулатор, избирайки дългогодишния кадър на Дарик радио Пролет Велкова, препоръчана от “Демократична България ”, и юристката Симона Велева-Стоянова, издигната от “Продължаваме смяната ”.

Габриела Наплатанова е магистър по публицистика в Софийския университет и е приключила образования по програмата IREX на Държавния департамент на Съединени американски щати и Европейския център за сигурност "Джордж Маршал ", както и участия в голям брой медийни стратегии на американската задача в НАТО.

През 2019 година пази дисертация на тематика: "Управление на медийните резултати и медийните интервенции по време на въоръжен спор " във Военната академия.

Наплатанова е старши кореспондент в бТВ Медиа Груп и е част от редакцията на "Новини и настоящи излъчвания " от самото основаване на малкия екран през 2000 година

Отразява тематики, свързани с вътрешната и външната политика на България, проблеми в областта на сигурността и защитата, въоръжени спорове на Балканите, Ирак и Афганистан. Автор е на няколко десетки документални планове на външнополитически и военни тематики, свързани с НАТО, киберсигурността, отбраната на данните и проблемите на бежанците, оповестяват от президентството.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР