Дългогодишната водеща от БНТ Мира Добрева е аут от медията,

...
Дългогодишната водеща от БНТ Мира Добрева е аут от медията,
Коментари Харесай

Мира Добрева аут от БНТ

Дългогодишната водеща от Българска национална телевизия Мира Добрева е навън от медията , разбра HotArena.

Още преди няколко месеца самата тя заяви, че към този момент няма да води предаването си " Отблизо ", само че ще продължи да работи за наличието му зад кадър. Само преди дни обаче Мира публично хвърли бомбата, че дефинитивно е скъсала с тв ефира по време на изключителното състояние, в които някои екипи на предаванията са разпуснати. 

С известна доза носталгия по дългогодишните си изяви в ефира, Добрева показа, че към този момент е отдадена на другата си пристрастеност - писането. В страницата си във Facebook тя разгласява собствен фотос, към който написа: " Това е последната фотография, която си направих в малкия екран. Беше толкоз от дълго време, като че ли е било в далечна епоха. Боряна Граматикова и Деян Спасов записваха своята част от предаването, аз чаках да пристигна моят ред, само че някак неясно усещах, че е за последно. 

Спомням си, че не ми беше тъжно, нито погрешно. Даже чаках час по-скоро да свърши и да става каквото има за ставане. Не допусках, че нещо ще ни затвори по домовете, че по този начин всеобщо ще ни уеднакви. Но усещах, че нещо грамадно ще ни промени. Промяната е единственото несъмнено, въпреки и не постоянно събитие в живота ни. От нея не би трябвало да се опасяваме. Промяната постоянно идва когато сме подготвени и в никакъв случай не е с празни ръце - носи ни тъкмо това, от което имаме потребност. Днес пиша книга за столетниците и работя над уебсайт, в който ще описвам изключителни истории. 

В 11 по Българска национална телевизия ще дават повтаряне на " Отблизо ". Докато го виждам, ще му благодаря, че ме направи допустима и че ме свърза с вас. И ще се иставя на Промяната. Тя е целебна ". 

В изказването си Мира загатва, че няма да записва нови епизоди на предаването си, а наличието му ще трансферира в своя уебсайт, както и в книга, която към този момент приготвя, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР