Дългогодишната половинка на и майка на децата му Шакира се

...
Дългогодишната половинка на и майка на децата му Шакира се
Коментари Харесай

Скандал! Фенове на ПСЖ се изгавриха с Шакира

Дългогодишната половинка на и майка на децата му Шакира се озова в центъра на скандал в обществените мрежи. Той бе предизвикан от футболни последователи на ПСЖ, които я квалифицираха като лека жена.

Впоследствие почитатели на колумбийката бързо реагираха и сътвориха акция в нейна поддръжка.

Каква е историята? Запалянковците на парижани проведоха събитие, в което да поддържат обичания си тим преди утрешния 1/8-финален реванш от Шампионската лига против, където играе точно Пике. Те възпламениха факли и разпънаха няколко банера. На един от тях написа: „ Шакира е от Жонкера “.

| With over 30,000 tweets so far, is trending on Twitter due to PSG fans holding a misogynistic banner directed at Shakira.
— shakirastuff (@shakirastuff_)
Жонкера е град от северната част на Каталуня, който е покрай границата с Франция и е прочут с огромния брой проститутки и обществени домове. Сравнението с гражданин от това обитаемо място се смята за обидно за всяка жена в Испания.

Това възмути тези, които харесват певицата и те незабавно спретнаха самодейност в нейна поддръжка, разпространявайки послания със специфичен хаштаг - #RespectShakira.

Понастоящем нито централният защитник, нито тя са взели отношение по случая.

Първият конфликт сред ПСЖ и Барселона приключи при резултат 4:1 на „ “ за французите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР