Дългогодишната житейска половинка на Гала – всезнайкото Стефан Николов, стяга

...
Дългогодишната житейска половинка на Гала – всезнайкото Стефан Николов, стяга
Коментари Харесай

Гала уреди Стефан във ВИП Брадър

Дългогодишната житейска половинка на Гала – всезнайкото Стефан Николов, стяга куфари за Къщата на „ ВИП брадър”, която отваря порти на 10-и септември. Именно това била повода в „ На кафе”, където обичаният на Гала късаше нервите на домакините с компетентността си по всевъзможни въпроси, да се наложи смяна в екипа, писа „ Уикенд “.

Влизането му в сеирджийското риалити наложило търсенето на нов ко-водещ за предаването на Гала. Според сигурни информатори на мястото на Стефан и други от фрагментите на "На кафе " ще се въртят няколко ко-водещи, измежду които ще е и скандалната дъщеря на Митко Цонев – Деси, за която HotNews ви осведоми първи.

Стефан на Гала в меланхолия

Появата на Стефан предходната есен отприщи вълна от гневни мнения по негов адрес. Откраканият предприемач постоянно заемаше екранното време със личното си мнение по всевъзможни въпроси, а Гала мъчно успяваше да вземе думата от него. Оказа се, че мъжът на водещата безусловно я е избавил от уволняване, защото появяването му в „ На кафе” вдигнала западащия рейтинг на утринното предаване. Продуцентите трескаво търсели ново лице за ководещ, което да повиши зрителския интерес.

Идеята била Гала да води дружно с нов екранен сътрудник някои от сегментите, да спорят и да се майтапят, импровизирайки. Заедно с водещата били разисквани няколко имена на известни артисти и водещи, имало даже срещи и проби с претендентите. На режисьорката Тара Нури й хрумнало, че половинката в живота на Гала най-добре ще й пасне на дребния екран.

Сузанита влиза във "ВИП Брадър " с майка си и татко си

Тъй като Стефан всеки ден карал Гала на работа до Нови хан, където се снима „ На кафе” и постоянно оставал до края на фотосите, всички от екипа добре го познавали и се сближили с него. Стефан бил в течение на целия снимачен развой, а продуцентите били наясно с опциите му. Успоредно с изявите си на дребния екран мъжът на Гала продължавал да върти пчеларския си бизнес.

Сега дърдоркото ще лази по нервите на феновете на „ ВИП Брадър”. Според наш източник, той е получил 50 000 лв. хонорар, с цел да влезе в Къщата. Стефан бил обезверен, само че Гала съумяла да го убеди да рискува. Самата тя също е взела участие в един от първите сезони на риалити шоуто.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР