Дългогодишна водеща на новините на Би Би Си показа среден

...
Дългогодишна водеща на новините на Би Би Си показа среден
Коментари Харесай

Водеща на Би Би Си показа среден пръст в ефир

Дългогодишна водеща на новините на Би Би Си сподели междинен пръст на живо в ефир. Неприличният жест е сниман от фенове, а фрагментите незабавно обиколиха обществените мрежи.
Прочетете още
Мариам Мошири бе хваната с повдигнати вежди и втренчено изражение да показва неприличен жест в сряда при започване на обедния новинарски бюлетин на реномираната медия.

Когато осъзна какво се случва, тя бързо спусна ръката си и заличи изражението си, преди бързо да стартира да чете вести за някогашния английски министър председател Борис Джонсън по сериозен и въздържан метод.

В четвъртък тя се извини за „ глупавата смешка “ в обществената мрежа X. По думите ѝ тя е била предопределена за екипа, като Мошири се преструвала, че отброява с пръсти секундите до началото на емисията.

„ Когато стигнахме до 1, завъртях пръста си на смешка и не осъзнавах, че това ще бъде снимано с камера. Това беше персонална смешка с екипа и доста скърбя, че излезе в ефир. Не съм имала желание да се случи и скърбя, в случай че съм обидила или разстроила някого “, написа тя.

Някои консуматори се наскърбиха, като разясниха под обявата ѝ, че това е непрофесионално, и използваха случката, с цел да призоват за понижаване на финансирането на Би Би Си.

Водещата обаче беше подкрепена от десетки хора, които откриха момента за занимателен, като един от тях написа:

„ Като длъжник на лиценза на Би Би Си изисквам повече такова държание “.

Това не е първият граф с водещ на Би Би Си. През 2010 година синоптикът Томаш Шафернакер още веднъж сподели междинен пръст на водещия на новините Саймън Маккой. След като разбра, че е сниман от камерата, изпадна в суматоха и направи безразсъден опит да се престори, че се почесва по брадичката, написа БТВ.

????: As BBC News opens with anchor Maryam Moshiri was caught giving the middle finger live on the broadcast before transitioning to delivering the morning news
— R A W S A L E R T S (@rawsalerts)

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР