Дългогодишна служителка в офис на голяма фирма за куриерски услуги

...
Дългогодишна служителка в офис на голяма фирма за куриерски услуги
Коментари Харесай

Служителка на куриерска фирма задигна над 26 бона и...

Дългогодишна служителка в офис на огромна компания за куриерски услуги в Козлодуй, хваната за кражба на огромна сума пари, получи пробация от съда. Моника Вълковска одобри съглашение с прокуратурата и си призна, че е присвоила сумата от 26 544.92 лв..

28-годишната жена се разминала с леката присъда, защото до този миг не е осъждана за други закононарушения, написа BulNews.

Моника взела пари от касовата наличност на два пъти, излиза наяве от документите по делото. По-сериозната сума в размер на 24 294.72 лв. тя е присвоила през месец ноември 2018 година. В следствие в интервала от 15 февруари до 14 март тази година е взела още 2 250.20 лв.. Тогава обаче неналичията били усетени и при проверка на обекта е открита и миналата кражба.

С подписаното съглашение младата жена е осъдена със наложителна регистрация по сегашен адрес за период от шест месеца с честота на сключване два пъти седмично и наложителни периодически срещи с пробационен чиновник за същия интервал. Споразумението е утвърдено от съда и има тежест на влезнала в действие присъда, като не предстои на обжалване.

Моника Вълковска работи за компанията повече от 5 години и досега е била безупречна в осъществяването на отговорностите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР