Дългогодишен служител на НСО с чин подполковник е ръководил група

...
Дългогодишен служител на НСО с чин подполковник е ръководил група
Коментари Харесай

Прокуратурата: Подполковник от НСО водил банда за поръчкови убийства

Дългогодишен чиновник на НСО с чин подполковник е управлявал група за поръчкови убийства, съобщи Сийка Милева, представител на основния прокурор на брифинг за убийството на Станка Марангозова, за което са арестувани трима души, съобщи Канал 3. 

Тя бе убита при започване на октомври предходната година. Тялото ѝ бе намерено в жк " Младост " с три патрона в главата, а до него имаше поставена бяла роза.

" Поръчителят е един от тримата обвинени, упрекнат е задочно, знаем кой е поръчителят. Издадена е европейска заповед за ареста му разгласен е за интернационално търсене и с бюлетин на Интерпол “, уточни Сийка Милева.

" Поръчителят на убийството е имал неуредени финансови връзки с жертвата. Събраната част от обещаната сума от 50 хиляди лв. е била поделена сред физическия направил на убийството и неговите помагачи ", обясни представителят на основния прокурор.

" Установено е, че поръчителят е предал на физическия причинител записка с регистрационния номер на колата, цвета и марката. Освен това на автомобила на жертвата е бил инсталиран тракер, с който тя е била проследявана в действително време``, обясни Сийка Милева.

Булфото

Специално за осъществяването на убийството е бил закупен мотоциклет, а в деня на покушението жертвата е била проследена от физическия причинител, като е носил букет от изкуствени бели рози, с които е прикрил револвера със заглушител. " И тук желая да опровергая слуховете, че в убийството има любовен мотив``, добави Сийка Милева.

" След осъщественото закононарушение килърът се е отдръпнал край водоем в софийското село Чепинци, където е бил пренебрегнат моторът``, сподели още Милева. 

Продължение в https://kanal3.bg/news/bulgaria/crime/124199-Prokuraturata:-Podpolkovnik-ot-NSO-vodil-banda-za-porachkovi-ubiystva

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 4 минути) Рейтинг: 74234 | Одобрение: 36194 като чувам прокуратата към този момент все едно чета пик. и истина да е не вярвам  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР