Дълго време се като се раздели с Григор Димитров през

...
Дълго време се като се раздели с Григор Димитров през
Коментари Харесай

Мария Шарапова каза Да

Дълго време се като се раздели с Григор Димитров през 2015 година, Мария Шарапова беше сама. Или най-малко не разбрахме да е във връзка. В началото на 2018 година за пръв път се заприказва, че е намерила още веднъж любовта в лицето на Александър Гилкс - английски предприемач, който търгува най-вече с творби на изкуството.
 Мария Шарапова, тренировките и по какъв начин някогашната тенисистка се приготвя за Коледа
Защо Мария Шарапова тренира интензивно

Бившата номер едно в света е в съвършена форма

А съвсем три години след началото на връзката си, влюбените ни оповестиха, че са подготвени да преминат на идващото равнище. Вчера, 17 декември, Шарапова показа поредност от фотоси в профила си в Instagram. Към тях добави и значимо самопризнание:

" Казах ти " да " още на първия ден, когато се срещнахме. Това беше нашата дребна загадка, нали? " , написа към този момент някогашната тенисистка и добави иконка на годежен пръстен.

С това 33-годишната съветския призна, че е приела предлагането за брак на Гилкс . А когато тъкмо се е случило то, ни остави да гадаем.

Бъдещият й брачен партньор не пропусна също да се похвали със събитието. Той написа под тяхна обща фотография: " Благодаря ти, че ме направи доста, доста щастливо момче и сподели " да ". Нямам самообладание да прекарам живота си обичайки те и учейки се от теб ".

Това не е първи годеж за Шарапова. Точно преди 10 години тя приема предлагането на словенския баскетболист Саша Вуячич. До брак обаче по този начин и не се стига. Надяваме се този път да имаме повече шанс и напълно скоро да я забележим в булчинска рокля.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР