Дълго време отне на Татяна да преодолее болката и разочарованието

...
Дълго време отне на Татяна да преодолее болката и разочарованието
Коментари Харесай

Татяна: Простих системните изневери на бившия си мъж

Дълго време лиши на Татяна да преодолее болката и разочарованието си, с цел да може през днешния ден с някогашния й мъж да поддържат някакви другарски връзки. Налагало се, защото двамата имат наследник, който е към този момент на 17 години, написа „ Уикенд “.

„ Имам наследник от него, ние сме израснали дружно – аз бях дете и той беше дете, когато се видяхме за първи път. Имахме 20 години брак и мога да кажа, че съвсем половин живот сме живели дружно, израснали, възпитавали и обичали дружно. Имаме прелестно дете, тъй че може би ми е било най-трудно да му простя това, което ми е предизвикал. Към днешна дата мога да кажа, че ние сме в едни прелестни връзки и несъмнено по този начин е трябвало да се случи. Ние би трябвало да се почитаме, да си оказваме помощ, тъй като имаме дете ”, изясни Татяна преди дни.

Преди към година, когато стана ясно, че с брака й е свършено, пайнерката мина през Ада, както самата тя е описвала обстановката. Тогава брачният партньор й признал, че поддържа връзка с друга жена. Това бил непредвиден удар за Татяна, въпреки да не бил първият. 8 години по-рано певицата научила за първа невярност на брачна половинка си. Тогава му дала прошка, с цел да запазят фамилията си.

„ Последната вечер бяхме в фамилиарност в нашата спалня. След което към този момент бях сигурна, че има различен човек и съответно му зададох точните въпроси. Естествено, той към този момент нямаше накъде... След като го „ хванах ” повторно осъзнах, че би трябвало да сложа край, тъй като той беше най-голямата ми обич до този миг. От същата тази нощ, която беше кошмарна за мен и за детето, му споделих, че е по-добре на този стадий да бъде при майка си и при татко си. Там, където е работата му, живеят и родителите му ”, разказвала е Татяна.

Непосредствено след новината за разпада на брака си певицата показа, че преди да научи за второто изменничество двамата имали съществени пререкания. Татяна поискала от брачна половинка си, който е състоятелен фермер, да има най-малко един почивен ден в седмицата, непокътнат единствено за фамилията. Той й отвърнал, че трябвало да зареже музикалната си кариера.

„ Спортът беше моят лек още при първата невярност, тъй като той тогава даже не се извини, а след година го бях хванала, че отново й е звънял. Всеки самичък може да реши за какъв мъж става въпрос и все пак продължих да го обичам... За да имаш семейство, би трябвало да имаме общо време. Не всичко е работа. Но очевидно не е бил толкоз ангажиран, тъй като, когато се случи първата невярност, свекърва ми беше учудена и ми сподели: „ Аз се чудя по кое време е намирал той време, поради че е толкоз ангажиран и работещ ”. Тогава майка му ми описа, че той й е дал отговор, че когато човек желае, намира време за всичко. Явно той не е желал да намира време за фамилията си “, отсече фолк певицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР