Дълго време министерството беше без главен секретар, защото не е

...
Дълго време министерството беше без главен секретар, защото не е
Коментари Харесай

Бойко Рашков за новия главен секретар на МВР: Вече няма да се пребиват мирни граждани от органите на полицията

Дълго време министерството беше без основен секретар, тъй като не е елементарно да се назначи подобен. Това е извънредно значима служба. Вярно е, че има огромен брой почтени чиновници. Затова ние направихме много деликатен асортимент и ни трябваше време, с цел да вземем това решение. Това съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков по време на формалното показване на новия основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

,,Тази служба я оценяваме като такава, която може да бъде заета от заслужен човек с задоволително дълъг професионален опит и на който може да се разчита, че няма да гледа по какъв начин пребиват български жители в митинга против предходното държавно управление и основния прокурор на България. Че няма да има провокатори в редиците на протестиращите, които са били известни на управлението на Министерство на вътрешните работи. Ръководството на Министерство на вътрешните работи към този момент няма стои безучастно при упражняването на каквото и да е принуждение по отношение на мирните граждани'', разяснява още министър Рашков.

Главен секретар би трябвало да бъде и чиновник, който няма да следи безучастно множеството нарушавания на закона във връзка с потреблението на СРС-та, посочи още той и акцентира, че Петър Тодоров не е от "калинките ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР