Дълго време до нея не беше допускан адвокат, а служителка

...
Дълго време до нея не беше допускан адвокат, а служителка
Коментари Харесай

Първи Думи На Скандалната Кметица Иванчева След Позорния Арест!

Дълго време до нея не беше допускан юрист, а служителка с маска даже й запуши устата, когато тя извика към публицистите.

По неофициална информация кметицата е била арестувана с рушвет от 70 000 евро, част от желани общо 250 000 евро, с цел да бъде издадено позволение за градеж. Минувачите станаха очевидци по какъв начин проверяващите броят пари на място.

Излизайки от Спортната палата, Иванчева сподели пред публицистите, че не знае за какво е арестувана.

" За мен това е клопка. На заден багажник оставени ей по този начин. Това ще се проверява занапред кой ги е оставил. Едва в 17 часа имаме юрист. Четири часа от 12.45 часа до 17 часа нямаше юрист. Казаха, че нямам право на юрист и направиха показно. 34 служители на реда, 9 коли имаше ”, добави районната кметица.

Заместничката й Биляна Петрова, която също бе арестувана, бе изведена от Спортната палата малко по-рано дружно с екип на Спешна помощ, защото след ареста е получила хипертоничен припадък и се е наложило на място да бъде извикана кола за спешна помощ.

От екипа на Десислава Иванчева разясниха, че става дума за „ интензивно мероприятие ”, което се организира ден преди планувана конференция, на която ще изнесат ще изнесат скандална информация против „ акули ” в застрояването.

От прокуратурата пък обявиха, че през днешния ден ще дадат публична информация.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР