Дълго време 66-годишната Мелани Грифит беше смятана за една  от

...
Дълго време 66-годишната Мелани Грифит беше смятана за една  от
Коментари Харесай

Неузнаваема: Спипаха Мелани Грифит на излизане от клиника (Актрисата лъсна със съсипано от корекции лице – Шок Снимки)

Дълго време 66-годишната Мелани Грифит беше считана за една  от главните хубавици на Холивуд. Напоследък обаче е мъчно да се види освен нейната прелест. Но и да се забележи някаква аналогия с предходния й тип.

А ето какво се случи след съвсем 20-годишния брак на Мелани с Бандерас. Ако Антонио избра да остарява естествено, то актрисата към момента не може да се помири със старостта. Но най-лошото в тази ситуация е, че пристрастяването към пластичната хирургия и разкрасителните процедури се отразиха пагубно на външния й тип.

Природата не е лишила Мелани от някои естествени дадености, а това се вижда от гените на красивата й щерка Дакота Джонсън, които е наследила от майка си. Но от време на време става по този начин, че някои дребни дефекти толкоз ви нервират, че желаете да се отървете безусловно от тях. Хобито на Грифит да си поправя лицето се трансформира в същинска злополука за нея. Стана по този начин, че даже и най-близките й мъчно можеха да разпознаят старите черти на актрисата. А поради всичките си корекции тя се разболя от онкологично заболяване

Звездата съумя да влезе в ремисия, само че нейните  почитатели още веднъж са обезпокоени за Мелани. Преди дни тя бе засечена да излиза от клиника в Бевърли Хилс. И макар, че някои споделят, че Грифит е ходила на терапия фотосите разкриват друго.

Бившата холивудска звезда наподобява много тъпо. Старомодна чанта и обувки, немита и неподстригана коса, бръчки върху тънката и опъната кожа и патешките уста, демонстрират по какъв начин се е обезобразила с корекции. Не можем обаче да й отречем, че краката й са стройни за нейните 66 години.

Иначе Мелани Грифит  може да служи за образно пособие за заплахите от пластичната хирургия!

Източник: wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР