Дълго в медиите се носеше горещата клюка, че Саня Армутлиева

...
Дълго в медиите се носеше горещата клюка, че Саня Армутлиева
Коментари Харесай

Откраднала ли е Саня Армутлиава мъжа на Камелия Тодорова?

Дълго в медиите се носеше горещата клевета, че Саня Армутлиева открадна мъжа на поп певицата Камелия Тодорова

Именно къдрокосата шефка на музикалната компания „ Вирджиния рекъпдс “ била повода екранната „ търновска кралица “ да се разведе с мъжа си Майкъл Кунстман.

По думите на джаз изпълнителката тя схванала по много жесток метод, че брачна половинка й има любовна спекулация със Саня.Това се случило, когато Камелия живеела в Германия. А мъжът й пътувал с колата и със Саня преспивали в разнообразни хотели.

„ Дъщерите завариха татко си в едно легло с нея “, твърди певицата. През 1990 година тя се връща в Германия, като бракоразвод на мъжа си не дава до 2000 година.

Мъжът  й обаче по този начин провел нещата, че не й оставил никакво завещание, както постъпил с първата си брачна половинка,  а също и с майка си.

„ Изобщо не съм откраднала мъжа на Камелия Тодорова. И освен нейния, а и безстопанствен различен брачен партньор не съм откраднала. Майкъл ми даде опция да се занимавам с музикален бизнес, той повярва в мен.Видял е нещо в мен, оттова стартира всичко.

Но той не е бил нищо повече за мен от един от най-хубавите ми другари “, съобщи Саня Армутлиева пред водещата Алекс Сърчаджиева в предаването й „ Животът по автентичен случай “ по Би Ти Ви.

Саня Армутлиева е омъжена за британеца Тим, с който имат две деца.

Инфо: България през днешния ден, Crimesbg.com

 

 

Тагове: Камелия Тодорова Саня Армутлиева Майкъл Кунстман Камелия Тодорова мъж Алекс Сърчаджиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР