Дълго твърдяхме, че по време на управлението на кабинета “Петков

...
Дълго твърдяхме, че по време на управлението на кабинета “Петков
Коментари Харесай

Даниел Митов: Защо Нинова и Петков ни лъгаха, че не се изнася и патрон за Украйна?

Дълго твърдяхме, че по време на ръководството на кабинета “Петков ” се изнасят оръжия за Украйна, въпросът е за какво Корнелия Нинова и Кирил Петков тогава лъгаха, че не отива и един патрон?

Така тематиката за оръжията беше коментирана в коридорите на Народното събрание от зам.-председателя на Политическа партия ГЕРБ Даниел Митов, представен от „ 24 часа “.

“Призовавахме ги да си кажат, че изнасят оръжия и тогава в границите на предишния парламент да се вземе решение публично за военна и военно-техническа помощ за Украйна. Сега можеше и да сме модернизирали въздушната си защита през стратегиите за съюзническа взаимопомощ ”, уточни Митов.

Според него държавно управление в границите на третия мандат е доста мъчно да бъде формирано, само че прикани лидерските диалози да бъдат възобновени и уточни, че чака всички водачи да седнат на една маса.

Припомни обаче, че в партията имат решение да не влизат в коалиция с Българска социалистическа партия и няма да поддържат техен мандат.

Митов уточни, че абсурдът с Nexo слага въпроса по какъв начин се финансират политическите партии.

В дневния ред на депутатите през днешния ден е включено основаването на анкетна комисия по проблема.

Другият въпрос, който повдигнала тематиката, е какво някогашният министър на финансите Асен Василев е желал да прави с българската система за електронни разплащания, като е упорствал тя да бъде обвързана с небанкови оператори на криптовалута, запита Митов и дефинира дейностите на Василев като “изключително рискови ”.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР