Дълго се лутаме в сглобки и разглобки. Ако отпадне тази

...
Дълго се лутаме в сглобки и разглобки. Ако отпадне тази
Коментари Харесай

Антон Кутев: Ваня Григорова е много по-мощна от Корнелия и би могла да направи голям капитал от това

„ Дълго се лутаме в сглобки и разглобки. Ако отпадне тази сглобка ще пристигна друга. Всички си усвояват доста обичайно изгодата от властта “.

Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Антон Кутев, представител на последното служебно държавно управление. Според него бюджетът е сгрешен генерално - сбъркано е съотношението сред директни и косвени налози.

„ Сега, като мина коронавирус рецесията, доста бизнеси желаят да си останат в същото състояние на привилегии поради нея. Аз желая държавното управление да ръководи, а не да се държи като в съпротива. Който не е склонен, да го смъкна - ето, има след дни избор на съмнение, но няма да го смъкват “.

„ Президентът Радев, идва когато ръководещите се провалят изцяло - тогава идват служебните държавни управления. В конституцията доста ясно е разказано всичко “, разяснява още тематиката за потребността от сходен инстут в Конституцията.

„ Тези хора в този момент не могат даже и да я трансформират - нито имат образованието, нито имат мисленето да я трансформират. Конституционният съд няма да одобри измененията им. Имат болшинство да разбутат конституцията, само че не и да я построят още веднъж - те нямат общи ползи. Конституционното болшинство е комплицирана работа “, добави Антон Кутев.

Според него скоро няма да има служебно държавно управление - най-малко до лятото, до европейските избори.

„ Пеевски им се подиграва, в Движение за права и свободи той е индивидът на Доган и извършва това, което му каже. Така обаче не се прави страна - имаме война на границите, неприятно опазване на здравето и други тежки рецесии “, акцентира още някогашният представител на последния длъжностен кабинет.

„ Президентът има тъкмо избрани пълномощия и не би трябвало да го вкарваме във всички диалози. Беше деен и поради упованията към него го вкарват в проблемите - той е задължен да оправи страната, когато те се издънят “.

„ Досега не сме имали слаби президенти - тази власт е най-чистата в България “, показа още мнението си за фигурите на „ Дондуков “2 някогашният социалист.

„ Гласовете за Ваня Григорова не са за Българска социалистическа партия. Вече да си претендент на Българска социалистическа партия е минус, а не плюс. Ваня е по-мощна от Корнелия и би могла да направи огромен капитал от това. Голяма част от лявото не приема към този момент Българска социалистическа партия “, изрично съобщи Антон Кутев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР