Дълго пазена в тайна зловеща връзка за скрити отношения между

...
Дълго пазена в тайна зловеща връзка за скрити отношения между
Коментари Харесай

ШОК! Разобличаваща връзка между убиеца на Пелов, ченгета и сина на Мила Универсалната!

Дълго защитавана в загадка злокобна връзка за скрити връзки сред починалия след престрелката със пандизчията Пелов - Марио Панчев, ченгета, магистрати и сина на изправената пред съда за мокри поръчки Мила Георгиева-Универсалната, излиза на бял свят.

Панчев е имал богат опит с ходатайство за освобождение на нарушители, които са били арестувани по настоящи следствия. В поддръжка на този факт приказва и откритата прелюбопитна информация в един от мобилните телефони, които е употребявал. Става ясно, че отишлият в Отвъдното от патроните на Пелов, мъж напълно не е безопасен.



Панчев е имал богат боеприпас от контакти с служители на реда, техни родственици в правоохранителната система и бандити. Според криминалисти дни преди да бъде надупчен от патрони, Марио се е свързал със сина на Мила Универсалната - Мартин Георгиев - Джито (на фотографията горе), който от три години се укриваше в чужбина. След като се е предал в полицията Джито е дал нефелното пояснение, че не е знаел, че е разгласен за общодържавно търсене, макар че за него е била издадена Червената бюлетина Интерпол.

Обстоятелството, че се е надявал елементарно да си издейства индулгенция от спецмагистратите, се изяснява и от неофициалните му контакти с близки до тях. Смъртоносните патрони за Панчев, обаче са поставили край освен на земния му път, само че и на черната му брокерска активност. На първа инстанция спецмагистратите постановиха Джито да остане зад решетките. Сега страната в лицето на второинстанциония съд би трябвало да потвърди, че няма да пуска с лека ръка лица от престъпния контингент, за които прокуратурата е събрала голям брой и солидни доказателства, осведоми "БЛИЦ ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР