Дълго чаканото начало на телевизията на Слави Трифонов се превърна

...
Дълго чаканото начало на телевизията на Слави Трифонов се превърна
Коментари Харесай

Зрителите попиляха Слави заради старта на телевизията му

Дълго чаканото начало на малкия екран на Слави Трифонов се трансформира във провал, в случай че се съди по реакциите във Facebook. 7/8 ТВ потегли тъкмо в 19 часа в понеделник вечер след обещаващи и гръмки анонси.

Първият потрес беше от техническото равнище.

„ Дългия ни върна половин век обратно, студиото, тон, картина са цялостна скръб”, бяха първите мнения в нета. „ Моля, обърнете внимание на звука. На интро и рекламите като гръмне и кокошките стопират да носят”, предложи фен с възприятие за комизъм.

„ Много е тъмна картината. Интересно ми е дали казуса е единствено в осветлението или и в цветовите корекции”, гласеше друга забележка.

„ Слави, стягай се, качеството в доста зле! В БТВ са по-скъпи камерите ли? Или сигнала е зле? Айде да сме експерти, нали по този начин беше? С теб сме!”, роптаеха даже откровени почитатели на Трифонов.

„ Не знам дали е 7/8 но се усеща като ‘87 година на техническо равнище “, най-точно заключи Мария Папазова.

Преди това феновете на Слави се изнервиха от дългото блуждаене в търсене на канала. Вместо обещания номер 78 „ Седем осми” се оказа от 232 до 441 в листата от тв стратегии, прецизира trafficnews.bg.

Екипът на шоумена не съумя да компенсира притеснителното качество и с препоръчаното наличие. Повечето посетители в първата вечер бяха добре познати, а в дебютните излъчвания цареше досада и безпорядък.

Честта да открият с наличието си новата телевизия на Слави се падна на изгубилата балотажа за кмет на София Мая Манолова , другия неуспешен претендент за кмет и артист Милко Калайджиев, социолога Кънчо Стойчев, някогашния основен редактор на „ 24 часа “ Валери Найденов, рапъра и продуцент Криско.

Манолова гостува в "Студио Хъ " - коментарно-публицистично предаване с водещ Тошко Йорданов, сценарист на "Шоуто на Слави " и зам.-председател на партия "Няма такава страна ".



Двамата акцентираха на операциите по време на изборите и преимуществата на електронното гласоподаване. Разговорът вървеше другарски, само че въпреки всичко Йорданов вкара имитация, че гласове не се купуват занапред и напомни на Манолова, че е била народен представител от Българска социалистическа партия.

"Просто в този момент си от другата страна на палачинката ", добави той. Бившият омбудсман се измъкна като се похвали, че криминализирането на пазаруването на гласове е нейно предложение.

Чаканата с най-голямо неспокойствие поява на Трифонов в новия вид на шоуто му пък се трансформира в отегчително и протяжно разпределяне на награди.

Това е късметлията, който завоюва Мерцедеса на Слави

„ Днес стартира едно ново премеждие за мен и за нашия екип. В него аз и вие продължаваме да вършим всичко по нашия метод ", разгласи при започване на „ Вечерното шоу на Слави Трифонов “ Дългия. После, беседвайки с Иво Сиромахов стартира лотария с 1435 дарове, получени от гостите на Трифонов през годините му в bTV.



Сред тях имаше от книги с подписи на звезди, през щик от карабина от борбата при Дойран до екип на футболните национали от Съединени американски щати 94, фланелка на Пеле и ножка от Джоко Росич.

Гвоздеят на томболата беше кой ще получи мерцедеса, с които са возени ВИП гостите на „ Шоуто на Слави”. През 10 минути дегизираният като Дон Карлеоне с пура в ръка Краси Радков се включваше извън, до момента в който разглеждаше и хвалеше лимузината в компанията на две обилни дами.

В последна сметка се оказа 49-годишен фен, който тази вечер би трябвало да пристигна да откара мерцедеса .



В разгара на старта на новата телевизия се появи и още една подправена игра в обществените мрежи. Срещу шерване и харесване на избрана обява имаше заричане за извоюван телефон. Само 15 часа по късно постът към този момент бе споделен близо 5 000 пъти.

По-рано Трифонов отново се оплака, че подправени страници във Facebook приписват безумни обещания на екипа му.

В първото издание на "Вечерта на актьорите " гостува Криско, а в "Шоуто на сценаристите " Милко Калайджиев, поради който всички от екипа бяха със залепени мустаци.

Ванката пък първо изгря като водач на оферти за премия мерцедес, а по-късно се оправи с прогнозата за времето.

След края на програмата мненията в нета още веднъж се активизираха, само че множеството искрено роптаеха от видяното.

„ Слави, това ли е стартът?... Леко отегчителен този величествен "Старт "... в случай че и по този начин сте с политиката... ЯЗЪК!”, написа един от издържалите дебюта на 7/8 ТВ.

„ Има още какво да се усъвършенства, Ванката не става....Само скечове не вършат една телевизия....гледана:))))Студиото несъмнено не ми подхожда.Очакванията ми бяха по големи”, добави различен фен..

„ Трябва да наемете млади и изобретателни хора. Логото, надписа за реклама лъха на соц вид Българска национална телевизия. Харесвам актьорите и боготворя бенда,но сценаристите са супер скучни.И моите почетения,но Иво Сиромахов не става за артист.Пожелавам ви триумф! Силно се надявам с времето нещата да се подобрят”, пожела оптимист за бъдещето на новата телевизия.

След дебюта на тв плана Слави Трифоново чака съдът да се произнесе за регистрацията на партията му „ Няма такава държава”. Нужните документи и събраните 3700 подписа бяха импортирани през днешния ден от сценариста Тошко Йорданов, който е заместител на Дългия в партията му .



Междувременно в персоналния си фейсбук Слави Трифонов се похвали, че е съкрушил bTV.

Ето какво написа той:

Вчера в 19 ч. беше формалният старт на „ 7/8 ТВ “.

Според данните на Be Media Consultant при старта на „ 7/8 ТВ “ общо достигнатата публика (Reach) в часовия пояс 19:00 – 23:45 на национална база във възрастовата група 15-70 година е 1 милион 456 хиляди и 120 фенове, което e 28.8 % Reach.

Безспорен водач в гледаемостта е „ Вечерното шоу на Слави Трифонов “ с достигната публика (Reach) - 1 милион 36 хиляди и 470 фенове.
На второ място е „ Вечерта на актьорите “ с достигната публика (Reach) – 1 милион 11 хиляди и 200 фенове.

За съпоставяне, по публични данни на организацията, мереща bTV, предаването „ Фермата “ е гледано приблизително от 909 хиляди и 120 фенове, което е с 127 350 по-малко.

Публицистичното предаване „ Студио Хъ “ е с достигната публика 687 хиляди и 600 фенове. За съпоставяне публицистичното предаване „ Лице в лице “, по данни на мерещата го организация, през вчерашния ден е гледано приблизително от 524 хиляди и 400 фенове, което е с 163 200 по-малко.

Силата е в истината!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР