Дълго чаканото интервю на Мегна Маркъл и принц Хари пред

...
Дълго чаканото интервю на Мегна Маркъл и принц Хари пред
Коментари Харесай

Меган Маркъл с шокиращо признание: Кралското семейство се страхуваше, че Арчи ще се роди с тъмна кожа

Дълго чаканото изявление на Мегна Маркъл и принц Хари пред Опра е реалност и идва с редица шокиращи разкрития, които шокираха света! Едно е несъмнено - на английското кралско семейство в никакъв случай няма да се гледа по същия метод по-късно изявление.

Меган разкри пред Опра, че е получавала ужасно доста расистки намеци по време на живота си в Англия. Но това, което е тормозило херцогинята най-вече, е "притеснението " на някои членове на кралското семейство, обвързвано с бременността на Меган и "с какъв цвят на кожата ще се роди синът ѝ Арчи ".

"През месеците, в които бях бременна, непрекъснато имахме диалози за това по какъв начин детето ни няма да бъде предпазено, че няма да му бъде даде купа, както имаше и загрижени диалози за това какъв брой ли ще бъде тъмна кожата му, когато се роди ", показа Меган. "Тези диалози са били водени с Хари, той ми сподели за тях, а аз не можех да допускам, че в действителност се водят такива диалози за детето ни. "

Така и не стана ясно кои съответни членове на кралското семейство са били "загрижени " за цвета на кожата на Арчи, защото Меган и Хари не пожелаха да разкрият тази детайлност.

"Ще бъде извънредно тежък удар за тях, в случай че го създадем ", сподели принц Хари.

Меган призна още, че от Двореца са им съобщили, че Арчи - първото бебе в кралското семейство от разбъркан брак, няма да има купа или да му се даде персонална защита от Двореца.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР