Дълго чаканата сватба на Сани Жекова е била през юли

...
Дълго чаканата сватба на Сани Жекова е била през юли
Коментари Харесай

Тази спортистка беше сгодена 9 години, най-накрая мина под венчилото

Дълго чаканата женитба на Сани Жекова е била през юли

Родната звезда на сноуборда Сани Жекова най-сетне повярва в брака след 9-годишен годеж. Преди дни тя е споделила „ Да! “ на обичания си Христо Пеев и двамата към този момент са публично семейство.

Двойката са сключили брака в остарялата столична черква „ Света София “ строена още преди 4-и век, а шаферка е била дъщеричката им, която скоро би трябвало да навърши 2 годинки.

В продължение на години Сани Жекова се кълнеше, че не има вяра в гражданския брак като институция и не желае да се разписва в ритуална зала. Подчертаваше, че държи само на религиозните обреди. Тъй като родните църкви изискват удостоверение за цивилен брак, с цел да може да се подписа църковен, с обичания й предпочели да си останат сгодени.

Според думите им това е и повода, заради която годежът им траял цели 9 години. Христо паднал на колене пред Сани още през 2014 година – единствено година след началото на връзката им. Романтичната сцена се разиграла край пирамидите в Гиза, където влюбените били на едноседмична отмора. Там почнала връзката им.

Бизнесменът, чието име сноубордистката по това време към момента пазеше в загадка, бил уверен, че тя е дамата на живота му. Тя също нямала никакви подозрения, че желае да прекара живота си с него, само че вместо да се оженят още тогава, чакали години наред. Направили си обаче специфичен обред, за който малко хора знаят, че съществува – така наречен църковен годеж.

През есента на 2021 година на бял свят се появи щерка им. Александра кръсти детето на бащата Христо. Нищо чудно щерка й да я наследи някой ден, защото към този момент е била на ски с нея. Жекова и избраникът й обаче не подписаха брак даже и след появяването на щерка им.

По всяка възможност причина за това са били рестриктивните мерки, свързани с пандемията, която продължи съвсем 3 години. Така 9 години след годежа и десетилетие след началото на връзката им, сноубордистката и предприемачът най-сетне станаха семейство, вричайки се във безконечна честност един на различен. Това се е случило на 12 юли, само че новината бе оповестена от Жекова тези дни.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР