Дългият уикенд, който включва и 1 май, е запълнил с

...
Дългият уикенд, който включва и 1 май, е запълнил с
Коментари Харесай

Дойран очаква рекорден брой туристи през уикенда

Дългият уикенд, който включва и 1 май, е запълнил с туристи всички места за настаняване в Дойран, осведомят от общината. От там прецизират, че още в средата на април са били резервирани както стаите в хотелите, по този начин и в частните квартири в града на Дойранското езеро и се чакат рекорден брой туристи за уикенда.

През предходната година в Дойран са регистрирани над 100 000 нощувки, като доста място в този брой заемат туристите от Сърбия, които преди единствено са минавали през Дойран на път за Гърция, само че от предходната година тези, които остават няколко дни на брега на езерото, се усилва, оповестяват от общината в Дойран, написа Българска телеграфна агенция.

Телевизия Сител цитира работещите в туристическия отрасъл и в Охрид, които също настояват, че хотелите и частните квартири ще бъдат запълнени, че максимален интерес има от туристи от района, само че упованията им са летният сезон да бъде добър, като с изключение на туристите от балканските страни и Нидерландия, Полша и Швеция, тази година чакат посетители и от Англия, Италия и Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР