Дългите връзки и браковете са изпълнени с вълнения и чувства,

...
Дългите връзки и браковете са изпълнени с вълнения и чувства,
Коментари Харесай

Има поне 5 мита, които сериозно вредят на дългата връзка

Дългите връзки и браковете са изпълнени с безредици и усеща, с прекарвания и компликации, с щастливи моменти, върхове и спадове. Всяка двойка има своите неповторими връзки, които развива по собствен личен метод. Ето за какво вярата в легенди и съобразяването със стандарти е най-погрешното нещо, което можете да извършите.
Има някои легенди, които съществено могат да навредят на дългата ви връзка или на брака ви. Избягвайте да се ръководите от тях, в случай че желаете да сте същински щастливи.
Кои са митовете, които вредят на дългите връзки?

Мит №1: След като се ожените или заживеете дружно, връзката ви вълшебен ще се промени
Тези глупави упования за брака и връзките могат да оставят неправилни усещания за това какво да очаквате. Истината е, че в случай че се ожените за някого, който познавате добре преди брака, нещата няма да се трансформират изключително в по-добра или по-лоша посока. Всичко зависи от това по какъв начин вие самите се отнасяте към връзката и връзките си.

Мит №2: Ако имате добра и здрава връзка, няма да се карате
Това е една от най-големите заблуди за дългите връзки и брака, които могат да насадят неправилни упования. А те са доста подли, тъй като ви вкарват в коловоз на заблуди и неправилни показа, далечни от действителността. Реалистичните упования са едно от най-важните неща във всяка връзка. И това, че ще се появяват спорове и неразбирателства напълно не значи, че сте в неверната връзка, че връзките ви са пред разпад или че не си пасвате. Дори най-щастливите и хармонични двойки се карат.

Мит №3: Щастливите връзки са лесни
Лесни връзки няма. Колкото по-бързо го осъзнаете, толкоз по-лесно ще ви е да се справяте с провокациите в връзките, които неизбежно ще се появят. В щастливите връзки, които са белязани от обич и естетика също се появяват проблеми, спорове, разногласия. Важно е да имате реалистични упования, с цел да се предпазите от разочарования, които могат да ви тласнат към неправилно пояснение на обстановката.

Мит №4: Ако просто работите настойчиво и се стараете, нещата ще се оправят
Полагането на старания за връзките е доста значимо за тяхното поддържане и насърчаване. Но в случай че макар тях връзката е тръгнала към разпад, блъскането в една и съща стена може да се окаже неверна тактика. Когато нещата към този момент са към края си, повторните опити за възкръсване на разрушената връзка могат да ви донесат болежка и страдалчество, даже да оставят трайни прочувствени белези. Важно е да знаете по кое време да поставите точката.

Мит №5: Ако имахте повече пари, време или в случай че бяхте родили деца, нещата щяха да се оправят
Този мит е освен неправилен, само че и доста рисков. Много хора не си дават сметка, че раждането на дете за опазване на връзката или брака може да го трансформира в същински призрачен сън – както за сътрудниците, по този начин и за самото дете. Същото важи и за парите и времето, прекарано дружно. Въпреки че е правилно, че външните фактори са определящи за връзката, по-важното е по какъв начин се справяте с споровете, по какъв начин се отнасяте един към различен, по какъв начин решавате проблемите си дружно или поотделно. Отношенията вътре във връзката са най-сериозният фактор, от който зависи нейното положение и благоденствие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР