Дългите поли по всяко време се смятаха за модел на

...
Дългите поли по всяко време се смятаха за модел на
Коментари Харесай

Как да носите макси пола за жена на 50+ и да не изглеждате старомодна: 10 възхитителни идеи за лятото

Дългите поли когато и да е се смятаха за модел на женственост. Те скриват минусите на фигурата и удобно акцентират нейните мощни страни, само че с необразован жанр макси моделът може да трансформира дама над 50 в „ вуйна на неопределена възраст “. За да не навредим на нашата фешън известност, дано да разгледаме най-успешните изображения с макси поли за възрастни дами.

Възрастта не е причина да отказвате ярки, грандиозни тоалети. Погледнете по-отблизо кораловата блуза и дългата пола с експресивен флорален принт. Високата седалка е наложителна.

А-силуетите са най-хубавото решение за по-възрастните дами. Те имат моделиращи свойства, съвършено седят на фигурата, не лимитират придвижванията.

Полите с ослепителен принт се вписват органично в спокойни ежедневни, плажни или вечерни облици. Този модел наподобява ужасно в компанията на класическа бяла риза, повърхностно вързана на талията.

Допълнете полата с принт с елементарна бяла тениска и елегантно дълго сако. В този тоалет не можете да се съмнявате в неустоимостта си!

Шифонената пола като знак на грациозност, комфорт и независимост. Те наподобяват елементарно и елегантно през лятото. В шифонена пола ще бъде комфортно както денем, по този начин и в прохладна лятна вечер.

Плавните модели до пода се съчетават добре с компактно прилепнали неща. Когато създавате моден отбор с дълга шифонена пола, е значимо да се концентрирайте върху талията. Коланът ще добави към облика на женствеността, ще направи фигурата по-пропорционална.

Горещото лято не е причина да пробвате блестящо и цветно облекло. Тандемът “макси пола + обувки с токчета ” е еднообразно подобаващ както за високи, тънки дами, по този начин и за дами с невисок растеж.

Не по-малко забавно ще наподобява модел с кормила, които най-често са ситуирани по цялата дължина на подгъва. Пастелна небесносиня пола не притегля вниманието към себе си, тя освежава лятната визия. Уверете се, че “върхът ” е допустимо най-сбит, без непотребни детайлности.

Синьото и бялото са цветовете на морския жанр. В тази форма можете да се разхождате по крайбрежието, да седнете с другари в кафене.

Плисираната пола има моделиращи свойства, оформя хубав женски контур. Моделът с щампа е в естетика с изчистената базова тениска. Сандали на невисок, постоянен ток и обемен клъч са успешен свършек на лятната визия.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР