Дългите опашки на лифта в Банско отказаха десетки туристи да

...
Дългите опашки на лифта в Банско отказаха десетки туристи да
Коментари Харесай

Писта Безбог над Добринище привлича все повече любители на зимните спортове

Дългите опашки на лифта в Банско отхвърлиха десетки туристи да се спускат по писта Томба. Затова в последния почивен ден, от ден на ден фенове на белите спортове избират писта Безбог над Добринище. Курортът е единствено на 10-ина километра от Банско. Там чакането за лифта в най-натоварените дни е не повече от 15-20 минути, а изискванията са също толкоз положителни, колкото и в останалите курорти.

Добринище, Банско

Повечето туристи на писта Безбог са екскурзиянти. Има и фамилии, решили да избегнат огромните опашки и дългото очакване на лифта в Банско. Дори в най-натоварените часове, на лифта в Добринище се чака не повече от 15 минути.
Максимум 10 минути, не повече. Вчера при този огромен напор от хора, които идват от Банско. Много хора бяха пристигнали от Банско, тъй като там е, просто. Само в чакането минава времето. Тук е доста по-изгодно, по-спокойно се кара тук и изобщо има всевъзможни преимущества.
През целия ден полицейски патрул следи за реда и организацията за паркиране, тъй че да не се стига до образуването на опашки или тапи.
Много е значимо, че с този микробус те извозват до тук и няма смисъл да си лашкате колите.
За улеснение на туристите, обработени за спускания са и трите писти над Добринище.
Абсолютно добре обработени са. Поне за мен няма никакъв проблем да се спускаме.Да, когато има задоволително сняг. Поне за начинаещите скиори са доста положителни изискванията.
Цената на полудневна карта за лифта е 20 лева, а за през целия ден скиори и сноубордисти заплащат 32 лева При пакетната карта обаче, сумата пада съвсем на половина, по тази причина и множеството туристи избират да си купуват карти за 5 или 7 дни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР